Szemcseszórás

Modern, acél-, és gránitszemcsés szemcseszóró berendezéseink segítségével bármilyen fémfelület megtisztítását, rozsdátlanítását vállaljuk.

Steelstrong szemcseszórás

Technológiai Jellemzők
Paraméterek
Kamránk mérete
6000 x 3500 x 3000

Miért kiemelkedőa SteelStrong szemcseszórás szolgáltatása?

Hatékonyság

A szemcseszórás során szakembereink hatékonyan távolítják el a foltokat, rozsdát, festéket és egyéb szennyeződéseket a bármilyen fém felületről. Ezáltal a tisztított felületek készen állnak a festésre, bevonásra vagy más feldolgozásra.

Pontosság

A szemcseszórás szolgáltatásunk lehetővé teszi a felületi anyag eltávolítását pontosan azokról a területekről, amelyekről az eltávolítás szükséges. Ez a pontosság különösen hasznos olyan alkatrészek vagy gépelemek esetében, amelyek nagyon kicsik vagy nagyon összetettek.

Tartósság

A SteelStrong által végzett szemcseszórás során eltávolított rozsda és festék rétegek helyett egy simább felület marad, amely lehetővé teszi a festék, bevonat vagy más védelem jobb tapadását. Ezáltal növeli a felületek élettartamát és tartósságát.

Kérdése van?

Hívjon minket: +36 70 320 5606

Amennyiben kérdése van szemcseszórás szolgáltatásunkkal kapcsolatban, hívjon bennünket, vagy küldjön üzenetet és szakértő kollégánk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot!