CNC Esztergálás

Az SL-TURN-52 CNC esztergagéppel ±0,005 pontossággal és nagy hatékonysággal esztergálhatunk többnyire szén-, rozsdamentes acél, valamint az iparban leginkább használt könnyű- és színesfém alapanyagokat.

SL-TURN-52 CNC esztergálás

Technológiai Jellemzők
Paraméterek
Max. elforduló átmérő az ágy felett
700 mm
Max. átmérő a keretszán felett
450 mm
Csúcstávolság
1250 mm
Jelenlegi tokmány átmérő
8″
Max. fordulatszám
4500 RPM
Főorsó rúd áteresztése
51 mm
Meghajtás
Szíj
Tartományok száma
1(opc.2)
Szerszámhelyek száma
12 pc
Szerszámozás
VDI40 befogással
Hajtott szerszámhelyek száma
12 pc
Legnagyobb fordulatszám
5000 RPM
Hüvely/szegnyeregtest működés
Gépi
Belső kúp mérete
MT5

Miért kiemelkedőa SteelStrong CNC Esztergálási szolgáltatása?

Szakértelem

A SteelStrong csapatában kizárólag szakképzett és tapasztalt szakemberek dolgoznak, akik minden egyes projektet a lehető legnagyobb gondossággal és precizitással végrehajtanak. A CNC esztergálás technológia előnyei közé tartozik a nagy pontosság, a kiváló minőség, az idő- és költséghatékony munkavégzés, valamint az állandó minőségi ellenőrzés, amely biztosítja, hogy minden egyes darab tökéletesen megmunkált és tökéletesen illeszkedő legyen.

Teljeskörű szolgáltatás

Vállalkozásunk különböző iparágaknak kínál szolgáltatást, beleértve az építőipart, a bútorgyártást, az autóipart, valamint a reklám- és designipart. Szolgáltatásunk magában foglalja a tervezést, az anyagválasztást, a megmunkálást és az utómunkálatokat, így teljeskörű megoldást kínálunk minden ügyfelünknek.

Rugalmasság

Az egyik további előnye a SteelStrong CNC esztergálási szolgáltatásának az, hogy lehetővé teszi az egyedi méretű darabok gyártását. A CNC technológia rendkívül rugalmas és alkalmazkodó, így lehetővé teszi az személyre szabott tervezésű és méretű darabok gyors és hatékony gyártását is, amelyek teljes mértékben megfelelnek az ügyfél igényeinek és elvárásainak.

Kérdése van?

Hívjon minket: +36 70 320 5606

Ha Ön megbízható és precíz CNC esztergálás szolgáltatást keres, amely minden elvárásának megfelel, akkor válassza a SteelStrong szolgáltatását. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megkezdjük a projektjét!