Lapszabászat

Etalon Basic függőleges lapszabászgépünkkel kiváló minőségben és pontosan szabható méretre faforgácslap, OSB és MDF lap, műanyag táblák, alu-kompozit, egyes építőipari alapanyagok, dekorációs termékek, és további táblásított alapanyagok.

Etalon basic lapszabászat

Technológiai Jellemzők
Paraméterek
Maximális munkadarab méret: Hossz
3500 mm
Maximális munkadarab méret: Szélesség
2100 mm
Maximális munkadarab méret: Magasság
60 mm

Miért kiemelkedőa SteelStrong lapszabászat szolgáltatása?

Pontosság és Gyorsaság

Az Etalon Basic függőleges lapszabászgépünkkel kiváló minőségben szabható méretre forgácslap, OSB és MDP lap, műanyag táblák, alu-kompozit, valamint további építőipari alapanyagok. A gépünk nagy pontossággal és sebességgel dolgozik, így a vágási eredmények pontosak és következetesek. Rugalmas kialakításának köszönhetően a gépünk alkalmazkodik az ügyfeleink által megadott vágási igényekhez és különböző anyagvastagságokhoz.

Személyre szabott megoldások

Felelősségteljes csapatunk az Etalon Basic függőleges lapszabászgép használatával személyre szabott megoldásokat kínál az ügyfeleink igényei alapján. Több éves tapasztalattal rendelkezünk a lapszabászat területén, és szakembereink mindig a legjobb minőséget és pontosságot nyújtják.

Magas minőség

Cégünk elkötelezett a magas minőségű szolgáltatások nyújtása mellett, és minden szakaszában gondoskodunk az ügyfeleink elégedettségéről. Biztosak vagyunk benne, hogy ügyfeleink elégedettek lesznek az Etalon Basic függőleges lapszabászgéppel végzett lapszabászati szolgáltatásainkkal, és bizalmukkal támogatnak minket a jövőbeni projektekben is.

Kérdése van?

Hívjon minket: +36 70 320 5606

Ha bármilyen kérdése van a lapszabász szolgáltatásainkról vagy az Etalon Basic függőleges
lapszabászgépünk használatáról, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Szakembereink minden kérdésre
választ adnak, és segítenek Önnek megtalálni a megfelelő megoldást az Ön egyedi igényeire.