Oldószeres
festés

Metron Athena fényezőkamránkban kis-, közepes- vagy akár nagy szériák esetében is garantálni tudjuk az igényeknek megfelelő és állandó festési minőséget.

Steelstrong oldószeres festés

Technológiai Jellemzők
Paraméterek
Kamránk mérete
6000 x 4000 x 2850 mm

Miért kiemelkedőa SteelStrong Oldószeres festés szolgáltatása?

Gyorsaság, Nagy színválaszték

Az oldószeres festési eljárást általában akkor alkalmazzák, amikor a festék adott felületre történő felvitele más módszerekkel nem lehetséges vagy nem eredményezne kielégítő eredményt. Az oldószeres festési eljárás használatának előnyei közé tartozik a festék vékony és egyenletes rétegben történő felvitele, a nagy felületek könnyű és gyors kezelése, valamint a nagy színválaszték.

Tartósság

Az oldószeres festési technológia lehetővé teszi, hogy a festék teljesen egyenletesen ossza szét a felületen, ami szép és tartós eredményt eredményez.

Metron Athena festőkamránk kifejezetten erre az eljárásra lett tervezve, így biztosak lehetünk benne, hogy a festési folyamat teljesen szabályozott és biztonságos lesz. A festési folyamat során körültekintően ellenőrizzük a szellőzést és a hőmérsékletet, hogy a festék maximális tapadása és tartóssága érdekében optimális körülményeket biztosítsunk.

Minőség

Szakértő csapatunk képzett és tapasztalt szakemberekből áll, amely garancia arra, hogy a festési folyamat minden esetben a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg.

Kérdése van?

Hívjon minket: +36 70 320 5606

Ha oldószeres festés szolgáltatást keres, vegye fel velünk a kapcsolatot, szakértőink mindenben készséggel állnak rendelkezésére!