Csőlézer vágás

TruLaser Tube 5000 fiber lézersugaras csővágó berendezéssel gyorsan, pontosan és hatékonyan szabható méretre alumínium, szerkezeti- és rozsdamentes acél. A ferdevágási technológiával ellátott berendezés lehetővé teszi a munkadarabok ferdevágását 45°-ig. A berendezés csőadagolóval rendelkezik, mely képes kötegelt szálanyag adagolására

TruLaser tube 5000 fiber lézersugaras csővágás

Technológiai Jellemzők
Paraméterek
Munkadarab méretek: Max. hossz
4500 mm
Falvastagság: Szerkezeti acél
8 mm
Falvastagság: Alumínium és rozsdamentes acél
6 mm
Max. befoglaló átmérő: kör keresztmetszetű csövek
152 mm
Min. befoglaló átmérő: kör keresztmetszetű csövek
20 mm (opc. 15 mm)
Tömegtartomány: Nyersanyag és készdarab
20 kg/m; max. 130 kg
Pontosság
±0.06 mm

Miért kiemelkedőa SteelStrong csőlézer vágás szolgáltatása?

Pontosság

A csőlézervágó gépünk nagyon pontos vágási képességgel rendelkezik, így a vágási feladatokat nagy pontossággal és precizitással végezzük el. Ez fontos, mivel ezzel biztosítjuk az ügyfeleink számára a tervezett alkatrészek vagy termékek pontos illeszkedését.

Rugalmasság

Csőlézervágó gépünk lehetővé teszi a különböző méretű és alakú csövek vágását, így széles körű alkalmazási lehetőségekkel rendelkezünk. A gép programozási lehetőséggel rendelkezik, így könnyen beállítható a kívánt vágási minta vagy forma.

Anyagkihasználás

A csőlézervágó gépünk lehetővé teszi az anyag hatékony kihasználását, mivel a csövek vágása során minimálisra csökken az anyag vesztesége.

Idő- és költségmegtakarítás

A csőlézervágó gépünk nagyon gyors és hatékony, így nagy mennyiségű anyagot lehet vele rövid idő alatt feldolgozni. Ez a munkaerő költségeinek csökkentéséhez és a projektek hatékonyabb elvégzéséhez vezet.

Minőség

A csőlézervágó gépekkel elvégzett vágási feladatok magas minőséget biztosítanak, így a végtermékek kiváló minőségűek lesznek.

Teljes körű szolgáltatás

Vállaljuk az előkészítést, a vágást és a végső elkészítést is, így az ügyfeleinknek nem kell a munka minden részletével foglalkozniuk. Ez javítja a munkafolyamat hatékonyságát és csökkenti az idő- és erőforrásigényt.

Kérdése van?

Hívjon minket: +36 70 320 5606

Szakértő csapatunk mindig készen áll, hogy segítsen Önnek a vágási
szolgáltatások kiválasztásában és a megrendelés teljesítésében. Biztosak vagyunk abban, hogy a
TruLaser Tube 500 fiber csőlézervágó gépünkkel nyújtott szolgáltatásaink megfelelnek az Ön
igényeinek és elvárásainak!