Porfestés

Nagy kapacitású, konvejor pályás, ciklonos porfestő berendezésünkben szakembereink különböző méretű, keretre felakasztható alkatrészek porfestését és beégetését végzik.

SteelStrong Porfestés

Technológiai Jellemzők
Paraméterek
Beégetőkemencénk mérete
6200 x 1200 x 2000 mm
Maximális munkadarab tömeg
500 kg

Miért kiemelkedőa SteelStrong porfestés szolgáltatása?

Maximális védelem

A porfestés olyan festékanyag felhordási módszer, amely nagy tartósságot és ellenállóságot biztosít az festett felületeknek. Az oxidáció, korrózió és a környezeti hatások védelme érdekében a SteelStrong porfestési szolgáltatása lehetőséget biztosít az Ön termékeinek tartós és hatékony porfestésére, amely védi azokat a külső behatásoktól és biztosítja a hosszú élettartamot.

Tartós, ellenálló

A konvejor pályás porfestő berendezésünk lehetővé teszi, hogy a porfestés folyamata nagyobb mennyiségű termék esetén is gyorsan és hatékonyan történjen. Az festendő termékeket a berendezésbe helyezzük, majd a konvejor rendszeren keresztül szállítjuk őket a ciklonos porfestőbe. Az átfestés során a festékrészecskék elektrosztatikus mezőt alkotnak, amelynek köszönhetően azok egyenletesen oszlanak el a felületen, melyet így a porfestési eredmény egyenletes és tartós lesz. A porfestés során a felhordott festékanyag száradását és kikeményedését a beégetési folyamat végzi el. A beégetés során a festékrészecskék kemény polimerré válnak, ami tartós és ellenálló felületet eredményez az Ön termékein.

Teljeskörű szolgáltatás

Szolgáltatásunk magában foglalja a felület előkészítését is, beleértve az anyag tisztítását és beégetését, amely biztosítja a porfestési folyamat optimális eredményét. A porfestési szolgáltatásunk alkalmazása számos területen javasolt, beleértve a járműipart, az építőipart, az elektronikai ipart és a gépipart is.

Kérdése van?

Hívjon minket: +36 70 320 5606

Bízzon meg bennünket a termékei porfestésével kapcsolatos feladatokkal és mi garantáljuk, hogy a végeredmény ragyogó lesz!