Sík
lézervágás

TruLaser 3030 fiber (L81) síklézervágó berendezésünkkel kiváló minőségben, hatékonyan és pontosan munkálható meg a szerkezeti acél, a nemes acél, az alumínium, a vörösréz és a sárgaréz. A TruLaser a legkiválóbb minőségű élekről gondoskodik a nagyobb lemezvastagság esetében végzett sík lézervágás során is. 

TruLaser 3030 fiber (L81) síklézervágás

Technológiai Jellemzők
Paraméterek
Teljesítmény:
4 kW
Maximális táblaméret
3000 x 1500 mm
Max. lemezvastagság: szerkezeti acél
25 mm
Max. lemezvastagság: alumínium és rozsdamentes acél
20 mm
Pontosság
±0.05 mm

Miért kiemelkedőa SteelStrong síklézervágás szolgáltatása?

Pontosság és precizitás

A lézervágás az anyagok vágásának rendkívül pontos módszere. A vágási folyamat során használt lézersugár precíz és szabályozott, ami nagyon finom vágásokat tesz lehetővé minimális torzulással. Ez a pontosság biztosítja, hogy az ügyfeleinknek gyártott termékek minden alkalommal kiváló minőségűek legyenek. A TruLaser 3030 fiber (L81) síklézervágó berendezésünkkel képesek vagyunk olyan összetett minták és formák vágására, amelyet más vágási módszerekkel nehezen vagy egyáltalán nem lennének megvalósíthatók.

Sokoldalúság

A lézervágás rendkívül sokoldalú, hiszen számos anyagot képes feldolgozni, beleértve a szerkezeti acélt, a nekem acélt, az alumíniumot és a vörös- és a sárgarezet. Ez a sokoldalúság rendkívül kedvező lehet azon ügyfeleink számára, akik különféle anyagokat használnak fel a termékeik előállítása során. További előnyként fontos megjegyezni, hogy a síklézervágó berendezésünkkel képesek vagyunk a nagyobb lemezvastagságú anyagokat is megmunkálni.

Gyorsaság és hatékonyság

A lézervágás gyors és hatékony módszer az anyagok vágására. A lézervágó gyorsan és pontosan munkálja meg a különféle fémeket. Ez a sebesség és hatékonyság különösen fontos a nagyobb projektek esetében, ahol idő- és költségmegtakarítást lehet elérni. Az automata lézervágó rendszerünk lehetővé teszi a nagyobb mennyiségű anyagok gyors feldolgozását, amely jelentős előnyt jelent a nagy volumenű megrendelések teljesítésében.

Idő- és költségmegtakarítás

A síklézervágó gépünk nagyon gyors és hatékony, így nagy mennyiségű anyagot lehet vele rövid idő alatt feldolgozni. Ez a munkaerő költségeinek csökkentéséhez és a sík lézervágás projektek hatékonyabb elvégzéséhez vezet.

Magas minőség

Termékeink minőségének alapját az egyik legmodernebb lézervágógép és a precíz mérnöki munka biztosítja. Ezek a tényezők lehetővé teszik számunkra, hogy magas színvonalú és pontos termékeket állítsunk elő, amelyek megfelelnek a legmagasabb iparági szabványoknak.

Kérdése van?

Hívjon minket: +36 70 320 5606

Forduljon bátran szakértőnkhöz, további információért az általunk nyújtott szolgáltatásokról, illetve egyedi árajánlatért!