SteelStrong élhajlítás bérmunka szolgáltatás.

Élhajlítás, lemezhajlítás

Az élhajlítás bérmunkát a TruBend 5130 (B23) élhajlító eszközünk segítségével végezzük, amely bármely szerkezeti acél, nemes acél, alumínium, vörösréz és sárgaréz munkadarabot a kívánt alakra hajlítja.

TruBend 5130 fiber (B23) élhajlítás

Technológiai Jellemzők
Paraméterek
Maximális hajlítási hossz
3230 mm
Maximális nyomóerő
1300 kN

Miért kiemelkedőa SteelStrong élhajlítás szolgáltatása?

Szakértelem

Szakértők vagyunk az élhajlítási szolgáltatások területén, és büszkén kínáljuk a minőségű
megoldásokat üzleti partnereink számára. Az élhajlítás számos különböző iparágban alapvető folyamat, és mi azt a teljesen automatikus TruBend 5130 (B23) élhajító berendezésünkkel a legmagasabb szakmai színvonalon végezzük.

Sokoldalúság

Az élhajlítási szolgáltatásaink tökéletesen alkalmazhatóak bármely szerkezeti acél, nemes acél, alumínium, vörösréz és sárgaréz, valamint más fémlemezekhez is. Ezenkívül egyedi igényekre szabott megoldásokat is kínálunk, amelyek lehetővé teszik a munkadarabok pontos méretre hajlítását, akár bonyolult geometriával is.

Nagy hajlítási kapacitás

Az eszközünk nagy hajlítási kapacitással rendelkezik, így nagyobb méretű és vastagabb anyagok is könnyedén hajlíthatók. Ez lehetővé teszi a széles körű anyagválasztékot és a rugalmasabb tervezést.

Magas minőség

Mind nagyobb és kisebb megrendeléseket is vállalunk, és azokat a legmagasabb minőségi és hatékonysági szinten teljesítjük. Elkötelezettek vagyunk partnereink elégedettsége iránt, ezért szakértő csapatunk mindent megtesz a lehető legjobb eredmény elérése érdekében.

Rugalmas megoldások

A SteelStrong szolgáltatásai rugalmasak és testreszabhatók, így az ügyfelek egyedi igényeinek megfelelően alakíthatják ki a bérmunka folyamatát. Ezt a személyre szabhatóságot lehetővé teszi az, hogy az eszközünk különböző geometriájú alkatrészek hajlítását is el tudja végezni.

Időtakarékos és hatékony

Az élhajlítás bérmunka folyamata nagyon gyors és hatékony, így az ügyfeleknek nincs szükségük saját gépekre vagy szakemberekre, hogy elvégezzék az élhajlítást. Ez időt és pénzt takarít meg, és növeli a termelékenységet.

Kérdése van?

Hívjon minket: +36 70 320 5606

Forduljon bátran szakértőnkhöz, további információért az általunk nyújtott szolgáltatásokról, illetve egyedi árajánlatért!