Ponthegesztés

Telwin PCP 18 állványos ponthegesztő gépünk jelenleg 700mm-es vízhűtéses karokkal rendelkezik és 3+3 mm lemezvastagságú elemek tartós illesztését teszi lehetővé.

Telwin PCP 18 ponthegesztés

Technológiai Jellemzők
Paraméterek
Hálózati feszültség
400 V
Max. ponthegesztő áram
9700 A
Teljesítmény
15 kVA
Max. hegesztési anyagvastagság
3+3 mm
Max. Elektróda nyomóerő
190 daN
Karhossz
350 mm és 700 mm

Miért kiemelkedőa SteelStrong ponthegesztés szolgáltatása?

Erős és tartós

Az általunk használt Telwin PCP 18 ponthegesztő berendezés kiváló minőségű és professzionális szolgáltatást biztosít az ügyfeleknek. Ez a berendezés képes az erős és tartós hegesztésekre, miközben minimalizálja azokat a hibákat, amelyek a hagyományos hegesztési módszerekkel általában előfordulnak.

Minőség

Szolgáltatásunk során kiváló minőségre és pontosságra törekszünk, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek a hegesztési projektek végeredményével. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a megrendelők igényeit és elvárásait maradéktalanul kielégítsük, ezért folyamatosan ellenőrizzük munkánk minőségét. Csapatunk magas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkezik, így garantáljuk a megbízható és professzionális szolgáltatást minden egyes projekt során.

Szakértelem

A ponthegesztési eljárás pontosabb és egyenletesebb varratot eredményez, mint más hegesztési módszerek. Ez azt jelenti, hogy a végtermék tartósabb és kevésbé hajlamos a deformációra vagy a törésre. Emellett, mivel a ponthegesztési eljárás során a hőt csak az adott hegesztendő területre fókuszáljuk, így az anyagok környezete és minősége nem sérül. Tapasztalt szakembereink pontos és precíz munkavégzése biztosítja a termékek kiváló minőségét, ami hosszú távú tartósságot és megbízhatóságot garantál.

Kérdése van?

Hívjon minket: +36 70 320 5606

Ha további információra van szüksége a ponthegesztési szolgáltatásunkról, kérjük,
vegye fel velünk a kapcsolatot.