SteelStrong CNC marás szolgáltatás

CNC Marás

PTM 1530 M PRO típusú CNC marógépünkkel pontosan és kiváló minőségben munkálhatóak meg a faforgácslapok, az OSB és MDF lapok, valamint a műanyag táblák és az alu-kompozit alapanyagokon végezhető el a CNC marás.

PTM 1530 M PRO CNC marás

Technológiai Jellemzők
Paraméterek
Maximális munkadarab méret
3000 x 1500 x 200 mm
Maximális munkadarab méret
±0,1 mm

Miért kiemelkedőa SteelStrong CNC Marási szolgáltatása?

Pontosság és Gyorsaság

Ha minőségi és pontos marási szolgáltatást keres, akkor a jó helyen jár. Cégünk az iparág egyik legfejlettebb technológiájával rendelkező PTM 1530 M PRO típusú CNC marógéppel dolgozik, amely lehetővé teszi a faforgácslapok, az OSB és MDF lapok, valamint a műanyag táblák és az alu-kompozit alapanyagok pontos, gyors és kiváló minőségű megmunkálását.

Szakértelem

A SteelStrong csapatában kizárólag szakképzett és tapasztalt szakemberek dolgoznak, akik minden egyes projektet a lehető legnagyobb gondossággal és precizitással végrehajtanak. A CNC marás technológia előnyei közé tartozik a nagy pontosság, a kiváló minőség, az idő- és költséghatékony munkavégzés, valamint az állandó minőségi ellenőrzés, amely biztosítja, hogy minden egyes darab tökéletesen megmunkált és tökéletesen illeszkedő legyen.

Teljeskörű szolgáltatás

Vállalkozásunk különböző iparágaknak kínál szolgáltatást, beleértve az építőipart, a bútorgyártást, az autóipart, valamint a reklám- és designipart. Szolgáltatásunk magában foglalja a tervezést, az anyagválasztást, a megmunkálást és az utómunkálatokat, így teljeskörű megoldást kínálunk minden ügyfelünknek.

Rugalmasság

Az egyik további előnye a SteelStrong CNC marási szolgáltatásának az, hogy lehetővé teszi az egyedi méretű darabok gyártását. A CNC technológia rendkívül rugalmas és alkalmazkodó, így lehetővé teszi az személyre szabott tervezésű és méretű darabok gyors és hatékony gyártását is, amelyek teljes mértékben megfelelnek az ügyfél igényeinek és elvárásainak.

Kérdése van?

Hívjon minket: +36 70 320 5606

Ha Ön megbízható és precíz CNC marás szolgáltatást keres, amely minden elvárásának megfelel, akkor válassza a SteelStrong szolgáltatását. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megkezdjük a projektjét!