Menet
megmunkálás

Roscamat Tiger 002 menetfúró gép segítségével gyorsan, pontosan és hatéko- nyan menetelhetőek a furatok szerkezeti acél, rozsdamentes acél és alumínium anyagokban.

Roscamat Tiger menetmegmunkálás

Technológiai Jellemzők
Paraméterek
Menetek mérete
M3-M24

Miért kiemelkedőa SteelStrong menet megmunkálás szolgáltatása?

Pontosság és Gyorsaság

Az Roscamat Tiger 002 gépünk az iparág egyik vezető menetfúró gépe, amely lehetővé teszi a hatékony és pontos menetmegmunkálást számos különböző anyagban, mint például szerkezeti acél, rozsdamentes acél és alumínium. Az Roscamat Tiger 002 gép nagy sebességgel és pontossággal dolgozik, így kevesebb időt vesznek igénybe az egyes munkafolyamatok.

Egyedi igényekre szabva

Szolgáltatásaink közé tartozik az egyedi menetmegmunkálás is, amelyeket a pontos igényeinek megfelelően végzünk el. Célunk az, hogy a lehető legjobb minőséget nyújtsuk az ügyfeleinknek, és biztosítsuk a legmegfelelőbb megoldást az Ön projektjének. 

Szakértelem

Szakembereink jól képzettek és tapasztaltak az Roscamat Tiger 002 gép használatában, és biztosítják a pontos és egyenletes menetek létrehozását. Az Roscamat Tiger 002 gépünk alkalmas a különféle menetméretek és menetformák létrehozására, így biztosak lehetünk abban, hogy az Ön igényeinek megfelelően készítjük el a szükséges meneteket és a megfelelő méretű menetes furatokat.

Minőség

Emellett a SteelStrong szolgáltatásai magukban foglalják a menetmélyítést, a menetvágást és a menetfúrást. Szolgáltatásaink magas minőséget és hatékonyságot garantálnak, és javítják az Ön termelékenységét és a hatékonyságát.

Kérdése van?

Hívjon minket: +36 70 320 5606

A SteelStrong elsődleges célja, hogy hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb minőséget és szolgáltatást
nyújtsa. Ha bármilyen kérdése van a Roscamat Tiger 002 menetfúró géppel végzett
menetmegmunkálási szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Szívesen segítünk Önnek a legmegfelelőbb megoldás megtalálásában.