Steelstrong komplex fémipari szolgáltatások

A SteelStrong teljeskörű fémipari szolgáltatásokat nyújtó bérmunka vállalkozásként minden aspektusát felöleli a folyamatnak, a mérnöki tervezéstől az anyagmegmunkáláson keresztül a felületkezelésig. Az átfogó és összehangolt munkafolyamatok lehetővé teszik a gyors és pontos kivitelezést, ami hatékonyságának növeléséhez és erőforrások megtakarításához vezet. Kérjen egyedi ajánlatot még ma, és csatlakozzon elégedett ügyfeleink táborához!

lemez - és szálanyag megmunkálás

A SteelStrong által kínált lemez- és szálanyag megmunkálási szolgáltatások a legmodernebb technológiát alkalmazzák, beleértve a sík lézervágást, élhajlítást, lézersugaras szálanyag megmunkálást, lapszabászatot és egyéb mechanikai folyamatokat. Ha magas minőségű lemez- és szálanyag megmunkálási szolgáltatásokat keres, tekintse meg kínálatunkat és lépjen velünk kapcsolatba!

Sík lézervágás

SteelStrong sík lézervágási szolgáltatása a gyors és pontos fémmegmukálásért

Élhajlítás

SteelStrong élhajlítás a legmagasabb szakmai színvonalon

Lézersugaras Szálanyag megmunkálás

Precíz és hatékony vágási megoldások bármely fémcsőhöz és profilhoz

Lapszabászat

Minőségi és megbízható lapszabász szolgáltatások

szerkezetlakatos munkák

Szerkezetlakatosi szolgáltatásunk között kínálunk különböző csőhajlítási, menetmegmunkálási, profilhengerítési és hegesztési megoldásokat széles körben az ipari szektor számára. Tapasztalt csapatunk segítségével különféle egyedi acél- és fémkonstrukciókat készítünk.

Menetmegmunkálás

A SteelStrong legmodernebb menetmegmunkáló gépei lehetővé teszik a gyors és minőségi menetmegmunkálást

Csőhajlítás

Minőségi és hatékony csőhajlítási megoldások

Profilhengerítés

Profilhengerítés szolgáltatásaink során a legmagasabb minőségi szabványokat követjük

Tig/Mig/Mag hegesztés

Bármely acél, nemes acél és alumínium munkadarabok hegesztését kínáljuk bérmunka szolgáltatásunk keretében

Ponthegesztés

Professzionális ponthegesztő berendezésünk és szakértő gárdánk garancia a szép és tartós hegesztési munkákra

forgácsolás

A SteelStrong bérmunka keretében számos szolgáltatást kínál a forgácsolási területen. Olyan folyamatokat ajánlunk partnereink számára, mint az esztergálás, marás és CNC marás, amelyek segítségével különféle anyagokat lehet megmunkálni és formázni. Tapasztalt szakembereink modern berendezésekkel dolgoznak, és magas minőségi színvonalat garantálunk a megrendelőknek. Emellett rugalmasan alkalmazkodunk a megrendelők igényeihez, és egyedi megoldásokat kínálunk a forgácsolási feladatokra.

Esztergálás

Széleskörű esztergálási szolgáltatásaink lehetővé teszik, hogy a megrendelők precíz és minőségi fémalkatrészeket kapjanak az egyedi igényeiknek megfelelően

Marás

Cégünk fémipari marás szolgáltatásával pontos és magas minőségű megmunkálást biztosítunk acél és egyéb fém alkatrészek számára

Cnc Marás

Vállaljuk CNC marás szolgáltatások nyújtását a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően az ipar számos területén

Felületkezelés

Széleskörű felületkezelés szolgáltatásokat kínálunk, amelyek közé tartozik a szemcseszórást, porfestést és oldószeres festést is. A szemcseszórás segítségével a fémfelületek hatékonyan eltávolítják a korábbi bevonatokat, rozsdát és egyéb szennyeződéseket, így készen állnak a következő réteg felhordására. A porfestés technológiája lehetővé teszi a fémfelületek tartós és vonzó bevonatának elkészítését, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak és a kopásnak. Az oldószeres festés pedig egy nagyon hatékony módja a fémfelületek finom bevonásának, amely lehetővé teszi a részletek precíz kiemelését és az anyag tartósabbá tételét.

Szemcseszórás

Cégünk szemcseszórás szolgáltatása a legjobb minőségű és hatékony megoldást nyújtja fémipari felületkezeléséhez

Porfestés

A SteelStrong porfestés szolgáltatása minőségi védelmet és esztétikus megjelenést biztosít a fémfelületek számára

Oldószeres festés

A SteelStrong oldószeres festés szolgáltatása a legmodernebb eszközökkel és precíz szakemberekkel garantálja a legjobb minőséget

Csatlakozzon Ön is elégedett ügyfeleink közé!

Vegye fel kapcsolatot tapasztalt szakértőinkkel, kérjen ajánlatot gyorsan és egyszerűen!

Kérdése van?

Hívjon minket: +36 70 320 5606

Forduljon bátran szakértőnkhöz, további információért az általunk nyújtott szolgáltatásokról, illetve egyedi árajánlatért!