Fémipari megoldások

Cégünk komplex fém- és lakatosipari megoldások biztosítására specializálódott. Büszkék vagyunk arra, hogy az évek során számos ügyfél elégedettségét nyertük el.

szolgáltatásaink

A „KATKER 2005” Kft. SteelStrong ágazata széles körű megoldásokat kínál az ipari fémmegmunkálás területén. Modern eszközparkunk és szakértelmünk révén komplex kivitelezési feladatokat is könnyedén megoldunk. A legmagasabb szintű minőségi szabványoknak megfelelő eredményeket nyújtunk.

LEMEZ- ÉS SZÁLANYAG MEGMUNKÁLÁS

Termékeink magas minőségének alapját a legújabb generációs Trumpf berendezések és a precíz és felelősségteljes mérnöki munka biztosítja meglévő és leendő ügyfeleink számára.

Szerkezetlakatos munkák

Szerkezetlakatosi szolgáltatásunkat széles körben kínáljuk az ipari szektor számára. Tapasztalt csapatunk segítségével különféle egyedi acél- és fémkonstrukciókat készítünk.

SteelStrong esztergálás bérmunka szolgáltatás.

Forgácsolás

Szakértők vagyunk forgácsolási szolgáltatások területén, és büszkén kínáljuk a minőségű megoldásokat üzleti partnereink számára.

Felületkezelés

Precíz felületkezelési szolgáltatásunkkal hosszú élettartamú és ellenálló felületeket biztosítunk ügyfeleink számára.

TEKINTSE MEG GÉPPARKUNKAT!

Szeretnénk Önt is bevonni az elégedett ügyfeleink közé, és bővebb információt nyújtani cégünkről és szolgáltatásainkról. Ha szeretne többet megtudni rólunk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az  elérhetőségeinken.

Kérdése van?

Hívjon minket: +36 70 320 5606

Forduljon bátran szakértőnkhöz, további információért az általunk nyújtott szolgáltatásokról, illetve egyedi árajánlatért!